Primăria din Sinaia va da în judecată ISCIR Prahova pentru închiderea telegondolei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de arhivă
Imagine de arhivă

Primarul din Sinaia, Vlad Oprea, este hotărât să dea în judecată ISCIR deoarece reprezentanţii instituţiei nu au eliberat aviz de funcţionare pentru telegondola din staţiunea prahoveană.

„Reprezentanţii ISCIR au venit pentru a face verificări la telegondolă, însă au încheiat un proces-verbal confuz, din care nu reiese dacă mai putem funcţiona sau nu. Acum, aceştia nu mai răspund nici măcar la telefon. De aceea, o să ii dau în judecată şi le cer daune pentru banii pe care îi pierdem în această perioadă pentru nefuncţionarea telegondolei. Acest lucru înseamnă aproximativ 200.000 de lei pe lună. Am primit şi o amendă de la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorului Prahova în valoare de 500 de lei pentru lipsa avizului de funcţionare şi de 1.000 de lei pentru că nu aveam registru de control", ne-a declarat primarul Vlad Oprea.

Telegondola din Sinaia nu mai are aviz de funcţionare de la sfârşitul lunii mai. „Până nu îşi remediază probleme cu stâlpul de acolo, telegondola nu are cum să funcţioneze. Autorităţile locale au primit o amendă de 15.000 de lei", spune Cristian Toader, şeful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului.  

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite