Moş Crăciunii si renii au pus stăpânire pe Ploieşti si Sinaia FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi termometrul arăta puţin peste 0 grade, ploieştenii şi sinăienii s-au adunat aseară cu mic, cu mare, în centrul oraşului pentru a asista la spectacolul oferit de aprinderea luminiţelor de sărbători.

După aproximativ o jumătate de oră de aşteptare, mii de beculeţe colorate s-au aprins în centrul Ploieştiului, iar un frumos spectacol de artificii a luminat cerul timp de mai multe minute în şir, spre admiraţia tuturor celor prezenţi. "Superb focul de artificii. A meritat aşteptarea. Chiar nu mă aşteptam la aşa o surpriză frumoasă", ne-a spus Alexandra Eremia, aflată cu fetiţa în centrul oraşului.

Mai multe imagini de la spectacolele de aseară puteţi vedea aici

Nici Moş Crăciunii din beculeţe multicolore nu au fost ocoliţi de cei mici, care au vrut să se fotografieze alături de aceştia.Aprinderea beculeţelor a fost urmată de un spectacol susţinut de ansamblul folcloric al Casei de Cultură "I.L.Caragiale" şi de solista de muzică uşoară Nicola. Din păcate, luminiţele au fost aprinse doar în faţa Palatului Administrativ, cartierele nefiind îmbrăcate în haine de sărbătoare, cel puţin deocamdată.

Sinaia s-a îmbrăcat în straie de sărbătoare

Şi la Sinaia, aseară, sute de sinăieni şi turişti au asistat la ceremonia de aprindere a iluminatului festiv de sărbători. Bulevardul Carol I a devenit Bulevardul Luminii, iar aici au fost aprinse 40 de ghirlande, luminate de 4.000 de becuri, 20 de candelabre, plase luminoase, globuri şi figurine. Piaţeta Cadourilor de la intrarea în parcul oraşului a fost împodobită de ghirlande cu figurine cadou, iar Parcul "Dimitrie Ghica" a fost transformat într-un loc de basm, aleile fiind ornate cu perdele luminoase, candelabre şi figurine, iar fântâna arteziană - inundată de luminiţe.

Clădirea Primăriei a fost conturată cu lumini, iar curtea a fost decorată cu reni, moşi şi globuri. Cei prezenţi la aprinderea iluminatului festiv au avut parte  de colinde şi au fost serviţi cu vin fiert, covrigi şi mere.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite