Trei ploieşteni au tăiat curentul unui prieten pentru a-i fura mai multe obiecte din casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sfârşitul săptămânii trecute, o patrulă auto din cadrul Secţiei 4 Ploieşti a observat trei tineri care au încercat să fugă la vederea echipajului de poliţie.

Aceştia au fost prinşi şi legitimaţi, fiind vorba despre trei tineri ploieşteni cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani, asupra lor fiind găsite mai multe obiecte electronice pe care nu le-au putut justifica.

Din cercetări a rezultat că cei trei tineri au mers la domiciliul unui amic, pentru a se uita la un film. În sufragerie au observat obiectele electronice respective şi au hotărât să le sustragă.

Unul dintre ei a mers la tabloul electric, a întrerupt curentul, a luat bunurile respective şi le-a scos din apartament pe geamul de la balcon, ascunzându-le într-un  tufiş, după care a revenit în apartament, fără a fi observat.

Din cauza penei de curent, gazda a cerut musafirilor să plece, lucru care s-a şi întâmplat. După ieşirea din locuinţă, cei trei au recuperat electronicele şi au plecat, cu intenţia de a le comerciliza şi de a împărţi banii.

Cercetarile sunt continuate cu cei trei minori în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite