Ploieşti: A furat sute de kilograme de cereale din magazia fratelui său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cursul zilei de ieri, un locuitor al comunei Fulga s-a prezentat la Postul de Poliţie din localitate şi a reclamat faptul că în noaptea precedentă autori necunoscuţi i-au sustras din gospodărie aproximativ 300 kilograme cereale.

Cercetările poliţiştilor au arătat faptul că cerealele fusseră sustrase dintr-o anexă gospodărească, nefiind găsite urme de forţare a încuietorilor.

A fost întocmit un cerc de suspecţi, fiind inclus şi fratele părţii vătămate, un tânăr în vârstă de 18 ani, cunoscut ca având preocupări infracţionale şi care ar fi putut avea acces la magazia respectivă.

În urma audierii şi a probatoriului administrat, Marius Marian a recunoscut comiterea faptei, afirmând că a luat cheia de la magazie din locul unde ştia că se află. Ba mai mult, în sarcina acestuia fost probat şi un furt comis în urmă cu aproximativ o lună, când sustrăsese din aceeaşi magazie aproximativ 300 kilograme cereale.

Suspectul vânduse cerealele sustrase unui consătean, cu o valoare sub preţul pieţei. Tânărul este cercetat penal în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite