Ploieşti: Factor poştal din Pucheni, jefuit de doi tineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, un factor poştal din comuna Puchenii Mari a reclamat faptul că autori necunoscuţi l-au deposedat prin violenţă de geanta de serviciu.

Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că, în timp ce distribuia corespondenţa pe raza satului Moara, lângă factorul poştal a oprit un autoturism de provenienţă străină, înmatriculat în circulaţie în alt stat.

Din autoturism au coborât doi tineri, unul din ei având faţa acoperită cu un ciorap de damă. Un tânăr a pulverizat către factorul poştal conţinutul unui spray iritant lacrimogen, după care i-a smuls geanta de serviciu şi au fugit apoi în direcţia satului Stejaru, întreaga „operaţiune" desfăşurându-se foarte rapid.

Autoturismul suspect a fost dat în consemn, la scurt timp acesta fiind localizat pe raza satului Stejaru, unde fusese abandonat. Cei doi suspecţi, ambii din comuna Brazi, care au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite