Spectacole şi expoziţii în instituţiile prahovene, cu ocazia „Zilei Internaţionale a Muzeelor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine, în intervalul orar 9.00-17.00, prahovenii pot participa la manifestările organizate de Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova prin cele 15 secţii muzeale subordonate, cu ocazia „Zilei Internaţionale a Muzeelor".

La ora 10.00 va începe matineul muzeal „Case memoriale prahovene" la Muzeul „Cezar Petrescu", iar de de la ora 11.00, la Muzeul „I.L.Caragiale" va avea loc spectacolul de teatru „Al matale Caragiale". Tot de la aceeaşi oră, la Muzel Memorial „Nichita Stănescu" se va organiza vernisajul expoziţiei de carte „Gânduri cu dragoste, de la Nichita".

Ploieştenii sunt învitaţi începând cu ora 12.00 la matineul muzeal „Patrimoniu imaterial - Poveşti din lumea florilor" de la Muzeul de Istorie şi Arheologie Prahova. La Muzeul Ceasului se va organiza o serată muzeală de la ora 16.00, intitulată „Ceasul, motiv de inspiraţie în muzica clasică", iar de la 17.00 va avea loc vernisajul expoziţiei „Periplu prin muzeele prahovene" la Muzeul memorial „Paul Constantinescu". Accesul vizitatorilor în sălilele de expoziţie va fi liber.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite