Ploieşti: Cum puteţi ajunge detectiv particular

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă
Foto: arhivă

Pe 21 decembrie, începând cu ora 8.30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova organizează examenul de atestare a calităţii de detectiv particular, la sediul instituţiei de pe strada Vasile Lupu.

Dosarele pot fi depuse la Inspectorat până pe 16 decembrie, ora 11 şi trebuie să cuprindă următoarele acte:  cerere, curriculum vitae, actele de stare civilă în copii legalizate, actele de studii, în copii legalizate, actul de absolvire a unui curs de specialitate, în copie legalizată, fişa medicală tip, rezultatul testării psihologice efectuate de un laborator specializat, certificat de cazier judiciar, declaraţie din care să rezulte că nu desfăşoară o activitate care implică exerciţiul autorităţii publice, dovada achitării tarifului pentru susţinerea examenului de atestare a cunoştinţelor, în cuantum de 139 lei, taxă ce va fi achitată la Serviciul Financiar-Contabilitate al Inspectoratului de pe Bulevardul Petrolului, nr.59.

Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Serviciul de Investigaţii Criminale al IPJ Prahova, de la subcomisar Ovidiu Eşănescu, tel. 0344/302126.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite