Ploieşti: O elevă de la Liceul "Toma Socolescu" a fost bătută în curtea şcolii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile „Matei Basarab" a fost sesizat cu privire la faptul că o elevă a Liceului Toma Nicolae Socolescu a fost agresată, de un grup de persoane care a pătruns ilegal în incinta instituţiei de învăţământ.

Jandarmii s-au deplasat imediat la faţa locului unde au identificat persoana agresată, în persoana  Mădălinei A. de 16 ani, elevă a liceului de doar două săptămâni.

Întrucât agresorii părăsiseră locul faptei, jandarmii au procedat la efectuarea de căutării, iar pe baza semnalmentelor oferite de martorii incidentului au identificat la scurt timp pe Florin O. de 17 ani din Vălenii de Munte, Andreea V. de 18 ani din Ploieşti, Iulia H. de 17 ani din Ploieşti şi Laurenţiu C de 20 ani din Ploieşti, foşti colegi ai victimei la liceul unde anterior învăţase aceasta.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că între tânăra agresată şi Andreea V., au existat o serie de neînţelegeri mai vechi, motiv pentru care aceasta din urmă a decis ca, împreună cu alţi trei prieteni de-ai săi, să o caute pe tânără pentru a lămuri divergenţele. Prima oprire a celor patru a fost la liceul Toma Nicolae Socolescu unde ştiau că nu de mult timp a fost mutată fata.

Fata a fost dusă la spital

Pentru a evita întrebările paznicului cei patru au sărit gardul, au zărit-o pe tânără în curtea şcolii şi fără a-i mai cere explicaţii au lovit-o în zona capului şi a abdomenului fiind necesară transportarea ei de urgenţă la Spitalul de Pediatrie Ploieşti.

Celor în cauză le-au fost întocmite acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite