Ploieşti: A intrat cu un cuţit în curtea Grupului Şcolar „Toma Socolescu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cuţitul găsit asupra tânărului măsoară 33 de centimetri
Cuţitul găsit asupra tânărului măsoară 33 de centimetri

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile „Matei Basarab" a fost solicitat să intervină, după ce doi tineri rromi de 17 respectiv 19 ani, au pătruns ilegal în curtea Grupului Şcolar „Toma Socolescu" şi au refuzat să părăsească incinta acestuia.

Agentul de pază a fost cel care i-a văzut şi  le-a solicitat tinerilor legitimaţia şcolară. Nefiind elevi ai liceului, li s-a cerut să părăsească instituţia, însă aceştia au refuzat.

A fost solicitat sprijinul unui echipaj de jandarmi aflat în zonă care s-a deplasat imediat la faţa locului şi i-a legitimat pe cei doi. Mai mult, la controlul corporal efectuat asupra unuia dintre tineri s-a găsit un cuţit având dimensiunea de 33 centimetri.

Întrebat cu privire la motivul prezenţei sale în instituţia de învăţământ cu o asemenea armă, tânărul a răspuns că este un mijloc de a se ferii de răufăcători. Acesta a fost condus la sediul unităţii unde au fost întocmite documente de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii port, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului.  

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite