Şeful Vămii din Ploieşti, urmărit de serviciile secrete?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acesta a intrat cu maşina în cei care l-au filat şi i-a fotografiat cu telefonul mobil. Cornel Costea, şeful Vămii din Ploieşti a depus plângere la Poliţie, însă până în prezent nu a primit niciun răspuns.

Urmărire ca în filme pe străzile din Ploieşti. Protagonişti nu sunt aşa cum probabil v-aţi fi aşteptat infractori periculoşi, ci chiar şeful Vămii din Ploieşti. De câteva zile, Cornel Costea, este urmărit pas cu pas de indivizi necunoscuţi. "Am observat că se ţine după mine o maşină Skoda Octavia. M-am plimbat prin oraş să văd dacă mă urmăreşte într-adevăr şi mergeau mereu în spatele meu, erau un băiat şi o fată. Când m-am dus să iau prânzul acasă şi m-am dat jos din maşină, fata a vrut să mă fotografieze, dar când am văzut-o a lăsat aparatul jos", spune şeful Vămii.

Pe parcursul mai multor zile, Cornel Costea a fost filat de mai multe maşini: o Skoda Octavia, un Volkswagen Golf și un Volkswagen Polo ale căror numere fie nu existau, fie aparţineau altor autoturisme, după cum a aflat şeful Vămii, ulterior, de la Poliţie. Pentru a reuşi să îi identifice pe cei care îl urmăresc, Cornel Costea a provocat un accident şi i-a fotografiat pe urmăritorii săi. "Am vrut să îi blochez la Sala Sporturilor să văd cine sunt şi de ce mă urmăresc, însă nu am reuşit. Am intrat atunci cu maşina în ei şi am provocat un accident. S-au dat jos, însă nu au zis nimic, iar în acel moment au mai apărut încă două maşini. Pasagerii au ieşit ţipând din maşini, iar în acel moment am scos telefonul şi le-am făcut poze. Au început să pună mâinile la ochi, iar după aceea au plecat imediat", spune Cornel Costea. Acesta a făcut plângere la Poliţie, dar până acum nu a primit niciun răspuns.

Poliţia face cercetări

"Am primit o plângere de la şeful Vămii din Ploieşti în legătură cu faptul că a fost urmărit de mai mulţi indivizi, iar acum se fac cercetări", ne-a declarat Daniel Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova. În privinţa celor care l-ar putea urmări, Cornel Costea crede că este vorba fie de grupări interlope, fie de reprezentanţi ai serviciilor de informaţii. "Am primit mai multe solicitări de la DNA în ultima perioadă pentru inspecţii fiscale, dar le-am explicat că nu am personalul necesar, sunt doar doi oameni pe inspecţie fiscală. Şi poate se gândesc că nu vreau eu să dau curs solicitării", este de părere şeful Vămii. Cornel Costea spune că a solicitat deblocarea posturilor, însă i s-a răspuns că trebuie să mai aştepte până când inspecţia fiscală va fi preluată de finanţe.  

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite