Un copil de 5 ani din Prahova a fost agresat sexual de un elev. Bunica micuţului a depus plângere la poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bunica unui băiat de 5 ani din comuna prahoveană Brazi îl acuză pe un elev de 13 ani de la Şcoala din Băteşti că i-a supus la perversiuni sexuale nepotul.

Copilul îşi petrecea aproape toată ziua la şcoala din sat unde bunica lui este femeie de serviciu.  Săptămâna trecută, micuţul a fost agresat chiar în curtea şcolii de către un elev, în timp ce alţi doi copii au privit nepăsători chinurile la care a fost supus băieţelul.  Bunica victimei a depus plângere la poliţie, iar reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova i-au întocmit elevului dosar penal pentru viol, continuând cercetările în acest caz. 

Vecinii copilului agresaţi au fost şocaţi la aflarea veştii. „Nici nu mi-a venit să cred când am auzit. Copilul trebuia să fie supravegheat. Nu avea nici o legătură strânsă cu părinţii. Aceştia sunt plecaţi la muncă în străinătate şi sunt despărţiţi. Plus că la şcoală nu există niciun psiholog", a declarat Leontina Istrate, una dintre vecinele băieţelului.


image

Elena Ungureanu, directoarea şcolii din Băteşti spune că agresorul este un copil cuminte. „Este un băiat foarte bun, care participă la concursuri. Presupun că a fost un act negândit, o joacă între copii, o să vedem ce spune ancheta. Eu încă nu cred că s-a putut întâmpla aşa ceva", a precizat Elena Ungureanu.


image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite