Ploieşti: Dresură de animale exotice şi numere de echilibristică, lângă Gara de Vest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 20 de animale aduse din Danemarca, precum şi artişti internaţionali din Franţa, Anglia, SUA şi Cehia îi vor încânta pe cei care vor veni să vadă spectacolul oferit de Circul Orlando.

Amplasat în imediata vecinătate a Gării de Vest, circul îşi va începe reprezentaţiile din această seară, de la ora 18.30, spectacolul durând trei ore. Cortul în care va avea loc spectacolul va fi încălzit la 20 de grade, după cum anunţă organizatorii.

În acest an, reprezentanţii circului le-au pregătit ploieştenilor noi surprize. "Pentru prima dată în România vor fi prezenţi trei elefanţi în arena unui circ. De asemenea, avem dresură de cai frisieni olandezi şi dresură exotică cu lame şi cămile", ne-a declarat Octavian Oprescu, administratorul circului.  Artişti internaţionali din Franţa, Anglia şi SUA îi vor delecta pe cei prezenţi cu numere de echilibristică, jonglerie şi trapez. Nu va lipsi nici celebrul clown Pepino, atât de îndrăgit de cei mici.

Chiar şi patronul circului, Orlando, va avea două numere spectaculoase în cadrul reprezentaţiei de la Ploieşti, unul de echilibristică, pe care îi realizează cu ajutorul unor role şi altul în care este prins cu câteva eşarfe cu ajutorul cărora se ridică în aer. Spectacolele se vor ţine în cursul weekendului de la ora 15.30 şi 18.30, iar în cursul săptămânii de miercuri până vineri de la ora 18.30. Preţul unui bilet este de 20 de lei pentru copii şi 30 de lei pentru adulţi. Circul va sta în Ploieşti până pe 13 martie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite