Circul Las Vegas aduce distracţia la Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei mici sunt aşteptaţi să facă cunoştinţă cu minunata lume a circului
Cei mici sunt aşteptaţi să facă cunoştinţă cu minunata lume a circului

Din această seară, cei mai mici dintre ploieşteni, dar şi iubitorii circului sunt aşteptaţi  la un  show marca „Las Vegas Circus".

Acrobaţii periculoase şi incitante, animale exotice şi spectacole de iluzionism sunt propunerile lansate de Circul Las Vegas ploieştenilor, în acest weekend. Prima reprezentaţie va fi chiar în această seară, de la ora 19.00, când cei mici sunt aşteptaţi să facă cunoştinţă cu minunata lume a circului.  

Conceput pentru toate vârstele şi gusturile, spectacolul Circului Las Vegas cuprinde dresură de lei şi tigri cu un specialist din America, dar şi numărul cunoscutului artist Carlos, din Italia, cu crocodili, şerpi uriaşi, iguane, aligatori.

De asemenea, acrobaţiile pe sârmă, un număr la înălţime, pe eşarfă, magiile şi show-urile de iluzionism vă vor ţine cu sufletul la gură. „Mi-a promis bunica că mă duce la circ de Ziua Copilului şi abia aştept să văd animalele. Mie îmi place foarte mult la circ, mă duc de câte ori vine", ne-a spus într-un suflet Vlad Mironescu, un puşti oprit să admire un afiş cu circul din Ploieşti.

Spectacolul face parte dintr-un turneu naţional, Ploieştiul fiind a doua destinaţie, după Piteşti. Biletele de intrare la circ costă 30 lei, pentru adulţi, sau 35 lei, la lojă, şi 20 lei, pentru copiii între 3 şi 14 ani. Micuţii sub trei ani au intrare gratuită. Spectacolele încep în fiecare zi de la ora 19.00, iar duminică este şi un spectacol suplimentar, de la ora 17.00.

Circul, amplasat în vestul oraşului, lângă Billa, va rămâne în Ploieşti între 3 şi 12 iunie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite