Ploieşti: Conducerile administraţiilor locale au cheltuit zeci de mii de lei pe telefonul mobil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe primul loc se află Adrian Semcu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova. Acesta a cheltuit anul trecut din bani publici peste 7.000 de lei doar vorbind la telefon, depăşindu-l chiar şi pe preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma.

Primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, a vorbit în 2010 în „interesul comunităţii" de 4.647 de lei, perioada în care a cheltuit cei mai mulţi bani fiind a doua jumătate a lunii iunie şi prima jumătate a lui iulie. Mircea Cosma, preşedintele CJ Prahova se situează pe locul trei în topul celor mai mari cheltuitori ai administraţiei locale, acesta decontând pe anul trecut o factură la telefonie mobilă de 3.118 lei.

Cei mai economi cu banii publici s-au dovedit a fi vicepreşedintele administraţiei judeţene Florin Auraş Dragomir şi viceprimarul Cristian Dumitru, facturile însumate ale celor doi ajungând la aproape 1.000 de lei. La capitolul consum carburanţi, edilul Ploieştiului s-a plimbat anul trecut de aproape 4.000 de lei, aprilie fiind luna în care Andrei Volosevici a înregistrat cel mai mare consum ajungând aproape de cota limită aprobată de 200 de litri.

Alina Mihăilă, 20 de ani

„Mi se pare foarte mult cât au cheltuit şefii să vorbească la telefon. Ar trebui să facă în aşa fel încât să nu mai scadă pensiile oamenilor şi să cureţe oraşul de zăpadă".

image

Ştefan Dumitran, 43 de ani

„Cred că s-ar fi putut face altceva cu banii aceştia. Ar trebui realizate investiţii pentru a crea noi locuri de muncă pentru că nu mai avem unde să muncim".


image

Ion Neacşu, 69 de ani

„Este o sumă enorm de mare. Mai bine ar mai astupa gropile de prin judeţ în loc să vorbească atât la telefon. Şi parcurile mai au nevoie de îmbunătăţi, şcolile şi grădiniţele".


image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite