Ploieşti: Ruxandra Achim a intrat în lumea afacerilor de succes

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ruxandra spune că totul a inceput ca un hobby, dar pe parcurs şi-a dat seama că estetica devenise mai mult decât atat, era ceea ce o împlinea profesional.

"După terminarea facultăţii, am căutat ca mulţi alţi români, o şansă mai bună în afara graniţelor şi am ales Madridul pentru multiplele posibilităţi pe care le oferea acum 6 ani", îşi începe povestea Ruxandra. La început, a lucrat ca baby sitter şi după un an s-a angajat ca director de resurse umane într-o firmă de construcţii spaniolă, o societate care avea mulţi angajaţi români.   Acum 3 ani, s-a înscris la modulul superior de estetică la un Institut din Madrid.

"Simţeam că viaţa de birou nu mă atrăgea. Sunt o fire foarte activă, dornică de un serviciu prin care să tratezi cu clientul faţă în faţă.  Am avut posibilitatea să lucrez in cadrul unor centre estetice renumite din Madrid, centre cu care colaborez şi în prezent". Tânăra a fost atrasă de metodele noi de epilare şi de modelare corporală, care reprezentau un domeniu în plină dezvoltare. Astfel, a început  să se dedice exclusiv acestui domeniu şi să asiste la traininguri, cursuri şi conferinţe în domeniu. "În Spania, depilarea definitivă se foloseşte de ceva ani buni şi dă foarte bune rezultate, iar aparatele sunt din ce în ce mai performante. Practic ,celelalte metode de depilare nu mai sunt deloc folosite".

Are un centru de fotodepilare în Ploieşti

Chiar dacă este rezidentă în Spania, gândul i-a rămas mereu la familia din România şi tocmai de aceea s-a decis să-şi deschidă o afacere în oraşul natal, Ploieşti. "Am avut o motivaţie şi mai mare când am descoperit că în Ploieşti nu există centre de fotodepilare şi am posibilitatea să fiu pionieră în acest domeniu". Tânăra a deschis un centru specializat exclusiv în epilarea definitivă.

Pe viitor, Ruxandra îşi doreşte să se extindă în majoritatea oraşelor din România, cu o medie de 150.000 -300.000 de locuitori, deschizând sucursale sau distribuind aparatură. Tânăra spune că, încă de la început, a avut succes. "Am avut surpriza ca ploieştencele să fie foarte interesate. Avem atât clienţi femei, cât şi bărbaţi de toate vârstele şi ramurile sociale. Persoane care nu au încercat tratamentul niciodată sau care l-au început în Capitală şi acum sunt bucuroase că îl au în propriul oraş". În prezent, Ruxandra îşi imparte ziua între biroul din Getafe unde lucrează ca economistă de dimineaţă şi centrul de depilare din Coslada unde lucrează după-amiezele şi sâmbetele. Tânăra un ştie dacă se va mai întoarce definitiv în ţară. Încearcă să se organizeze şi sa fie mereu în ambele părţi.

ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI

În cât timp se văd rezultatele?

"Epilarea este progresiv definitivă, iar rezultatele încep să se vadă după 2-3 şedinte, dar pentru a scăpa definitiv de păr sunt necesare mai multe şedinţe, depinzând de zona tratată şi de starea hormonală a persoanei".

Mai ai timp liber?

"Da. În timpul liber, îmi place să călătoresc, sunt pasionată de nutriţionism şi de bucătăria asiatică, de modă. Mă relaxez la sfârsit de săptămână  înotând, ieşind cu prietenii la teatru si muzicale, concerte. Cred că cea mai bună invenţie a fost internetul pentru că astfel sunt în contact direct cu cei de acasă".

CE-I PLACE

"Îmi place să profit de fiecare secundă şi consider că viaţa trebuie trăită din plin. Sunt o persoană optimistă şi mă dedic cu toată energia planurilor pe care mi le propun. Sunt pasionată de cosmetică".

CE NU-I PLACE

"Nu sunt deloc pasionată de televizor, îl folosesc numai ca mobilier, nu îl aprind mai deloc. Nu îmi place fotbalul, deşi ca divertisment  asist din când în când la un meci pe Santiago Bernabeu".

PROFIL

Data şi locul naşterii

24.06.1982,  Ploieşti

Studii

ASE Ploieşti, Modulul Superior de Estetică Madrid

Profesie

Estetician

Familie

Necăsătorită

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite