Ploieşti: Unde vă puteţi lăsa animăluţele de Sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căţeii de rasă Saint Bernard sunt foarte prietenoşi
Căţeii de rasă Saint Bernard sunt foarte prietenoşi

O zi în hotelul canin costă între 25 şi 50 de lei. Necuvântătoarele au parte de încălzire centrală, gazon natural şi spaţii de joacă speciale pentru a se simţi cât mai în largul lor.

Vreţi să plecaţi în concediu, dar nu ştiţi cu cine să lăsaţi animalul preferat care vă este alături tot timpul anului? La câţiva kilometri de Ploieşti, în comuna prahoveană Brazi, există un hotel dedicat patrupedelor, dar şi altor animale de companie. Aici, necuvântătoarele beneficiază de condiţii de trei stele, în care sunt incluse cazarea, masa, dar şi distracţia.

Clădirea oferă spaţii între cinci şi zece metri pătraţi pentru fiecare animal, în funcţie de dimensiunea acestuia, este amenajată cu gresie şi faianţă şi termopan din lemn stratificat. Hotelul beneficiază de 40 de locuri şi oferă cazare atât la interior, cât şi la exterior pentru a corespunde cerinţelor fiecărui patruped. „Am avut în gazdă câini, pisici, perruche, dar şi un şarpe al cărui proprietar vroia să plece în vacanţă şi nu avea cu cine să îl lase", ne-a declarat Laurenţiu Ispas, medic veterinar.

Cât costă o zi de cazare

Preţul pentru o zi de cazare variază între 25 şi 50 de lei. Proprietarii care doresc vor ca animalele lor să aibă un regim alimentar special le pot aduce mâncare de acasă. Hotelul canin le pune la dispoziţie şi transport celor care nu au autoturism. Un drum dus-întors până la Brazi costă aproximativ 50 de lei. În complexul de la Brazi sunt angajaţi doi îngrijitori care le oferă animalelor toată atenţia de care au nevoie. Pe parcursul sejurului, necuvântătoarele sunt răsfăţate de îngrijitori, beneficiază de masaj gratuit şi sunt antrenate în diferite jocuri care să-i menţină în formă şi să nu le ducă lipsa stăpânilor.

„Mi se pare o idee foarte bună existenţa acestui spaţiu unde îţi pot lăsa animalul cât timp pleci din oraş. Eu vreau să merg de Revelion în vizită la nişte prieteni din Austria şi chiar nu aveam cu cine să îmi las labradorul. Nu toată lumea este dispusă să stea cu un animal în casă, chiar dacă este vorba de doar câteva zile", ne-a spus Irina Ilie, din Ploieşti.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite