Ploieşti: Campionii de la CSU Asesoft conduc cele mai tari maşini de lux din baschetul românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Tudor spune că maşina îi asigură confort
Adrian Tudor spune că maşina îi asigură confort

Jucătorii campioanei României la baschet se pot lăuda atât cu rezultatele obţinute pe teren, cât şi cu achiziţiile în materie de autoturisme.

Conducătorul Asesoftului, Adrian Tudor, poate fi văzut la volanul celei mai scumpe maşini din baschetul românesc. Cel mai bun pasator din prima ligă a intrat de curând în posesia unui Cadillac Escalade nou-nouţ, estimat la aproximativ 100.000 de euro. "Este un cadou din partea socrilor, după botezul celui mic, Patrick. De fapt maşina este a lui, dar i-o păstrez eu până împlineşte 18 ani", a spus Adi Tudor, cu zâmbetul pe buze.

Jucătorul spune că se simte în siguranţă şi la înălţime atunci când conduce impozanta maşină. Născut în Constanţa, conducătorul campioanei a câştigat şase medalii de bronz şi una de argint, fiind desemnat de şase ori cel mai bun jucător al turneului final. Întrebat dacă autoturismul suceşte capul ploieştenilor aflaţi în trafic, Adrian ne-a spus: "Da, în Ploieşti se uită lumea. În Constanţa, mai puţin pentru că sunt mai multe modele". O astfel de "bijuterie" are inclusiv primarul Constanţei, Radu Mazăre, vestit pentru achiziţiile sale în materie de autoturisme de lux. Dintre vedetele internaţionale, faimoasa Paris Hilton deţine un Cadillac Escalade. Maşina de lux se află şi în top zece al maşinilor de agăţat.

Şi ceilalţi judecători ai Asesoft se pot lăuda cu maşini de ultimă generaţie. Cătălin Burlacu, considerat unul dintre cei mai buni jucători din istoria baschetului românesc rulează la bordul unui BMW X5, o maşină estimată la 40.000 de euro.

La 19 ani conduce Infiniti

Cel mai tânăr jucător al Asesoftului, Vlad Negoiţescu, un tânăr de doar 19 ani, conduce un superb Infiniti. Vlad Negoiţescu s-a apucat de baschet de curând, reuşind să progreseze într-un timp foarte scurt, astfel că din acest sezon joacă pentru cea mai bună echipă românească de baschet.

Levente Szijarto, extrema Asesoft, completează parcul auto de lux al campionilor cu un Lexus. Managerul general al clubului, Alexandru Iacobescu, poate fi văzut la volanul ultimului model Audi A8. Acesta este cunoscut drept un adept al vitezei pe şosea, dar şi spre titlu. Tot un Audi, dar A4 de culoare neagră, conduce şi preşedintele clubului, Ionuţ Georgescu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite