Atenţie, şoferi! În Sinaia se blochează roţile maşinilor non-stop

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turiştii care ajung în Sinaia trebuie să aibă grijă unde îşi parchează maşinile dacă nu vor să îşi găsească roţile blocate. Pentru că multe persoane ocupau locurile déjà plătite de sinăieni, primăria a decis ca serviciul de blocare a roţilor să aibă program non-stop.

« Sinăienii beneficiază de parcare rezidenţială, ceea ce înseamnă că fiecare are propriul loc de parcare, cât mai aproape de zona în care locuieşte, pentru care achită o taxă de 150 de lei pe an. De aceea, nimănui nu îi convine să ajungă acasă şi să îşi găsească locul ocupat. Odată cu înfiinaţarea serviciului non-stop de blocare a roţilor, această problemă nu mai există », ne-a declarat Mădălina Roşu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sinaia.

Taxa pentru deblocarea roţilor este de 70 de lei pentru autovehiculele deblocate pe loc şi 100 de lei pentru cele eliberate la cerere. Autoturismul parcat neregulamentar este fotografiat de către angajaţii Serviciului de parcări publice, iar pe parbriz i se lasă şoferului un flayer cu numărul de telefon la care se poate contacta serviciul. Acţiunea de blocare are loc atît la autoturismele parcate neregulamentar, în locurile semnalizate cu indicatoare «oprirea interzisă» şi plăcuţe adiţionale aferente, cât şi în parcările rezidenţiale la sesizările cetăţenilor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite