Copilotul avionului prăbuşit la Şirna este la terapie intensivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Huci, copilotul avionului prăbuşit în comuna prahoveană Şirna se află în continuare, în stare gravă, la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

„Pacientul este la terapie intensivă, într-o stare critică. Familia nu doreşte să dăm mai multe amănunte despre starea acestuia", ne-a declarat doctorul Bogdan Opriţă, purtătorul de cuvânt al spitalului. Între timp, autorităţile continuă cercetările pentru a vedea care a fost cauza tragicului accident soldat cu moartea pilotului. După terminarea cercetărilor la faţa locului, specialiştii din cadrul Centrului de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile au preluat epava avariată pentru efectuarea unei expertize de specialitate. 

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, din datele puse la dispoziţie de administratorul aerodromului şi de proprietarul aeronavei, nu rezultă că ar fi existat o relaţie contractuală cu cei doi piloţi, însă pentru zborurile de testare efectuate există autorizaţie de navigabilitate emisă de autorităţile în drept. F99 „Rambo" este un avion polivalent performant, destinat agrementului şi lucrului aerian, putând fi utilizat şi pentru zboruri de croazieră, după cum scrie pe site-ul Fundaţiei „Icarus", cea care a proiectat aparatul de zbor prăbuşit pe aerodromul din Şirna.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite