Ploieşti: Concert caritabil pentru Andi, un tânăr bolnav de cancer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei Teodoroiu  este unul dintre oamenii care îşi petrec fiecare secundă din viaţă trăind-o cu intensitate maximă. Are 25 de ani, este absolvent al Politehnicii, joacă baschet de 12 ani, cântă, dansează, merge cu bicicleta, râde, glumeşte şi iubeşte.

Şi asta chiar dacă o boală cruntă îi macină trupul. În urma unor analize medicale, Andi a aflat că are cancer. Vestea primită chiar în ziua în care acesta împlinea 25 de ani a căzut ca un trăsnet asupra familiei şi prietenilor, care acum fac tot posibilul să-i salveze viaţa. Andrei suferă de ciroză hepatică, are nevoie de un transplant de ficat care se poate realiza numai în străinătate, iar pentru asta are nevoie de 100.000 de euro, bani pe care tânărul nu-i are.

Pentru el, prietenii vor organiza, în această seară, un concert caritabil la „Irish Pub". Începând cu orele 20.00 timp de aproape cinci ore „vor răsuna chitări, tobe, vioara, voci şi tambourine". Intrarea va costa 5 lei, iar banii strânşi vor fi donaţi în contul lui Andi. Orice ajutor reprezintă o şansă în plus ca Andrei Teodoroiu să se vindece. Cei care doresc să-l ajute financiar o pot face prin intermediul a două conturi deschise la BRD, în lei, RO72BRDE300SV19654493000 şi în euro,  RO89BRDE300SV81627453000.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite