Ploieşti: Sute de amenzi aplicate de poliţişti şoferilor care au plecat să se distreze de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada sărbătorilor, în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii prahoveni au constatat 38 de infracţiuni, au aplicat 443 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 70.000 lei şi au confiscat bunuri în valoare de 2.540 lei.

Poliţiştii au acţionat pentru asigurarea ordinii publice la manifestările de amploare ocazionate de sărbătorirea Revelionului, organizat în pieţe sau în alte locuri publice şi la slujbele religioase desfăşurate în lăcaşurile de cult. În acelaşi timp s-a acţionat pentru asigurarea ordinii publice pe timpul desfăşurării serbărilor organizate în staţiunile montane Sinaia, Buşteni şi Azuga.

De asemenea, împreună cu instituţiile abilitate, au fost adoptate şi coordonate măsuri de înlăturare sau de  limitare a efectelor fenomenelor meteorologice specifice iernii, pentru evitarea izolării unor localităţi sau autovehicule în trafic, ca efect al căderilor masive de zăpadă sau al producerii poleiului, precum şi pentru asigurarea fluenţei circulaţiei şi securităţii deplasării participanţilor la trafic.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite