Ploieşti: Zeci de amenzi pentru transportatorii fără licenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova a identificat mai multe probleme ale transportatorilor prahoveni, printre care nemulţumirea transportatorilor autorizaţi faţă de anumiţi conducători auto, care efectuează curse pe anumite trasee fără a poseda licenţă de transport sau autorizaţie sau nerespectarea caietului de sarcini.

În acest context, au fost demarate acţiuni pentru identificarea conducătorilor auto care efectuează transport public de persoane fără autorizaţie. Totodată, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti împreună cu reprezentanţi ai A.R.R. Prahova, O.P.C. Prahova  şi ai R.A.R. Prahova, au acţionat ieri pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile legale privind transportul rutier în regim taxi.

În numai 4 ore, oamenii legii au aplicat 35 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 36.062 lei. A fost depistat Laurenţiu Telea de 32 ani, domiciliat în Ploieşti, care efectua activităţi de transport persoane în regim de taxi fără a deţine atestat profesional pentru a efectua activitatea de taximetrie. Totodată, lista cu preţuri nu era  afişată la loc vizibil. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1500 lei.

Tot ieri poliţiştii din Urlaţi au organizat şi desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea  transportului ilegal de persoane. Acţiunea s-a desfăşurat în localităţile Gornet Cricov şi Tătaru. Au fost aplicate 21 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 4.200 lei şi au fost întocmite 3 dosare penale.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite