Ploieşti: Unde vă puteţi angaja săptămâna aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai multe locuri de muncă sunt pentru confecţioner textile Foto: arhivă
Cele mai multe locuri de muncă sunt pentru confecţioner textile Foto: arhivă

Săptămâna aceasta, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova le pune la dispoziţie şomerilor 315 de locuri de muncă.

Cele mai multe posturi vacante sunt scoase la concurs la Agenţia din Ploieşti - 217, urmată de cea din Câmpina - 80 şi Vălenii de Munte - 18. La Ploieşti, angajatorii caută confecţioner textile, montator subansamble, sudor şi tinichigiu industrial. Direcţia Judeteană de Pază Prahova caută 16 paznici cu studii medii sau generale şi atestat. Candidaţii trebuie să fie disponibili să lucreze în Ploieşti, Urlaţi sau Mislea pentru o perioadă nedeterminată.

Printre puţinele joburi care necesită studii superioare se numără posturile de şef serviciu marketing şi contabil şef scoase la concurs de Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Viticultură şi Vinificaţie din Valea Călugărească. Pentru şeful serviciului de marketing se cere o vechime în domeniu de trei ani, studii superioare economice sau horticole, iar pentru contabil vechime de zece ani în domeniu şi studii superioare economice.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite