Ploieşti: Accident grav pe DN1, la Băneşti. Un cal care se plimba nestingherit pe şosea s-a înfipt în parbrizul unei maşini (FOTO ŞOCANT)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident de circulaţie a avut loc în în această dimineaţă pe DN1, în localitatea prahoveană Băneşti.

ORA 10.55

 "În urma impactului dintre maşină şi cal, animalul a intrat în maşină, unde a rămas încarcerat. Acesta a fost scos dintre fiarele contorsionate ale autoturismului de către echipele de descarcerare, însă a murit", ne-a declarat Marina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Cele două persoane care se aflau în maşină au reuşit să iasă din autoturism cu ajutorul celorlalţi participanţi la trafic, înainte de sosirea echipajelor de descarcerare.

Răniţii au fost preluaţi de către echipajele medicale ale Serviciului de Ambulanţă Prahova şi duse la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Câmpina. Starea lor este stabilă hemodinamic.  

ORA 9.54

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Daniel Radu, un autoturism a lovit un cal aflat pe şosea. În urma accidentului, două persoane au fost rănite şi au fost transportate la Centrul de Primiri Urgenţe de la Câmpina. Animalul a decedat. Sensul Ploieşti-Braşov este complet blocat la această oră. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite