Ploieştenii uită de stres cu Spa şi fitness

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrele specializate le oferă clienţilor băi de relaxare, masaj, saună şi aparate de mişcare. Tratamentele de întreţinere corporală şi energizare sunt special concepute pentru cei care vor să evadeze din stresul cotidian.

Centrele de spa şi fitness reprezintă ultima modă în materie de întreţinere pentru ploieşteni.  Cel mai nou salon de terapie pentru trup şi suflet a fost deschis recent în incinta celui mai mare mall din centrul Ploieştiului. Hidroterapia cu apă sărată adusă de la izvoarele din Telega este recomandată pentru orice vârstă atât pentru terapie, cât şi pentru relaxare. O şedinţă este 20 de lei, iar în costul acesteia este inclusă şi o experienţă de neuitat printr-o călătorie senzorială care înlătură stresul şi energia negativă. Milioanele de picături de apă ale duşului senzorial se împletesc cu arome exotice într-o ploaie tropicală. Pentru detoxifierea şi energizarea organismului, specialiştii recomandă folosirea în mod regulat a saunei şi alternarea încălzirii intensive a corpului cu o îmbăiere cu apă rece.

Centrul oferă şi şedinţe de fitness cu aparate profesionale care nu folosesc greutăţi şi sunt dispuse în cerc, astfel încât se pot lucra succesiv toate grupele de muşchi. Trecerea de la un aparat la celălalt se face prin exerciţii cardio şi aerobice realizate împreună cu instructorul. Preţul unei şedinţe este de 20 de lei, iar un abonament pentru o lună nelimitat costă 100 de lei.

Masaj cu pietre vulcanice

La centrul Wellnes din cadrul Hotelului Central, ploieştenii pot experimenta un masaj de relaxare care este 35 de lei de persoană. Doamnele şi domnişoarele care vor să scape de celulită pot opta pentru un masaj anticelulitic general care durează 50 de minute şi costă 50 de lei. Pentru a scăpa de stresul cotidian şi şi oboseala după o zi de muncă, centrul oferă şi masaj cu pietre vulcanice. Terapeuţii spun că acest tip de masaj diminuează durerile de cap şi ameliorează insomnia. Masajul cu pietre nu este dureros şi nici nu lasă urme, rocile vulcanice fiind încălzite la o temperatură de aproximativ 60 de grade Celsius, după care sunt lăsate să se răcească până ce ajung la o temperatură pe care trupul o poate suporta.

Cei care vor să evadeze pentru câteva zile din aglomeraţia oraşului, dar să fie răsfăţaţi în acelasi timp cu atmosfera magică din insula indoneziană Bali, pot alege centrul Bali Spa din localitatea prahoveană Cornu. Aici, gimnastica medicală şi fitness-ul în sală pot alterna cu băi în jacuzzi şi aqua-jogging sau înot în piscină acoperită.

Ofertă Bali Spa

Pachetul Ego, răsfăţ şi frumuseţe costă 100 de euro pe noapte. Tariful include mic dejun, un masaj balinez sau facial, un tratament de estetică corporal, saună, Jacuzzi, cromoterapie, gimnastică în apă şi o baie de plante.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite