Graba şi neatenţia la volan au băgat în spital doi prahoveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Neatenţia face victime pe şoselele din Prahova. Doi prahoveni au ajuns la spital în urma unor accidente rutiere înregistrate, ieri. Unul dintre incidente a avut loc în incinta unui service auto din Ploieşti, în timp ce al doilea s-a înregistrat pe drumul judeţean 102, în direcţia Ploieşti-Păuleşti.

În cazul primului eveniment, un şofer care circula în curtea service-ului auto nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi, l-a surprins şi accidentat pe un bărbat, care se afla în spatele autoturismului. Victima a fost rănită, având nevoie de îngrijiri medicale, dar este în afara oricărui pericol.

În cel de-al doilea accident au fost implicate un moped şi o autoutilitară, de vină fiind conducătorul motoscuterului care nu a păstrat distanţa corespunzătoare pentru evitarea impactului faţă de maşina care circula în faţa sa. Cele două vehicule au intrat în coliziune,  rezultând vătămarea corporală a motoscuteristului.  Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti pentru a primi îngrijiri medicale.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite