Zi de coșmar pe DN 1! Polițiștii sunt pregătiți să devieze circulația

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În minivacanţa de 1 Mai, numărul de autovehicule înregistrat de camerele de supraveghere a fost mai mare față de săptămâna trecută pe sensul de mers dinspre București către Ploiești, peste 78.000.

Polițiștii se așteaptă ca în a doua parte a zilei de astăzi circulația să se intensifice semnificativ pe DN1. Se vor forma coloane de mașini pe raza staţiunilor montane de pe Valea Prahovei şi pe Centura de Vest a municipiului Ploieşti, la intrarea pe pasarela de la Brazi, aflată în lucru, pe care se circulă pe câte o bandă în ambele sensuri.

Pentru a evita aglomeraţia de pe DN1 Braşov - Ploieşti, polițiștii rutieri le recomandă automobiliştilor să urmeze ruta alternativă DN1A Săcele - Cheia - Vălenii de Munte.

Un echipaj al poliţiei rutiere braşovene, care acţionează în zona Dârste, este pregătit să devieze circulaţia pe această rută, la solicitarea poliţiştilor care acţionează pe Valea Prahovei, în cazul în care pe DN1 numărul de autovehicule va creşte semnificativ într-un interval scurt de timp. Cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla la terminarea zilei hoteliere.  

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite