Zero voinţă! Astra a pierdut la Sibiu după un gol suspect de ofsaid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miclea a înscris unicul gol al meciului din centrarea veteranului Grigore (captură Digi Sport)
Miclea a înscris unicul gol al meciului din centrarea veteranului Grigore (captură Digi Sport)

După 1-0 în tur, nou-promovaţii de la Voinţa Sibiu s-au impus şi în retur în faţa Astrei Ploieşti, cu acelaşi scor, după un meci pe care l-au dominat. Cu şase jucători aduşi recent în lot, Conceicao a trimis în teren tot obişnuitele „mâini moarte“

Victoria Voinţei Sibiu, de sâmbătă, contra Astrei, a fost una din cele mai clare ale acestei stagiuni, nu neapărat graţie gazdelor, ci din cauza haosului total din echipa Astrei. Deşi a avut mai mulţi jucători noi la dispoziţie, antrenorul Antonio Conceicao a decis să meargă tot pe mâna unora din titularii consacraţi din turul de campionat, însă fără mari rezultate. Ţigănaşu s-a poziţionat neinspirat la toate ocaziile mari venite pe partea sa, Băjenaru, ceva mai suplu decât anul trecut, n-a reuşit nici pe departe magia pentru care-l lăuda atât de mult Şumudică, Stan a dat semne că nu-nţelege ce se petrece în jurul său, iar Tigoianu şi Rusu au fost dezamăgitor de şterşi. Nici căpitanul Takayuki Seto n-a fost în apele lui, japonezul făcând mai degrabă un joc de rugbist, nu prin puterea intrărilor, ci prin modul în care a dat toate pasele. Titularizat alături de Mihalache în centrul unei defensive care a jucat pentru prima dată împreună, brazilianul Ricardo a greşti de două ori într-o fază, la prima ocazie a gazdelor, venită în minutul 10 şi încheiată cu un şut pe lângă poartă expediat de Tătar dintr-o poziţie clară de gol. În afară de asta, brazilianul s-a achitat de îndatoriri.

Adevăraţii remarcaţi ai meciului au fost, însă, jucătorii Voinţei, care au pus osul, au lucrat ca o echipă şi au atacat până-au obţinut ce şi-au dorit. Singurul gol al meciului a venit în minutul 85, după o lovitură liberă bătută defectuos de Spadacio şi care le-a lăsat cale liberă gazdelor pe contraatac. Căpitanul de 37 de ani al Sibiului l-a depăşit pe Bărboianu în viteză şi a centrat în faţa porţii, de unde Miclea, venit din poziţie suspectă de ofsaid, a împins mingea în plasă. Deşi nu sunt foarte clare, reluările tind să arate că jucătorul sibienilor era scos din ofsaid de acelaşi Spadacio.

Voinţa Sibiu - Astra Ploieşti 1-0 (0-0)

VOINŢA: Miron - Bar (13 Tînc), Grigore, Apostol - Tătar, Lungu, Dâlbea, Bunea - Nicola, Lukanovic (78 Zăgrean), Antohi (61 Miclea).

ASTRA: Lung - Bărboianu, Mihalache, Ricardo, Țigănașu - Spadacio, Seto, Băjenaru (90 Bogdan Pătrașcu) - De Amorim (64 Rusu), Rui Miguel, Stan (61 Tigoianu).

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite