Zece dintre pasagerii aflaţi în microbuzul implicat în accidentul de la Nistoreşti, duşi la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zece dintre pasagerii aflaţi în microbuzul de transport persoane care a fost implicat în accidentul produs, luni după-amiază, pe DN 1, la Nistoreşti, au fost duşi la spitale din Prahova şi Braşov, niciunul dintre răniţi neavând răni care să le pună viaţa în pericol.

Potrivit directorului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, medicul Daniel Nicolae, zece dintre victimele accidentului produs, luni după-amiază, pe DN 1, la Nistoreşti, au fost transportate la spital, cu diverse traumatisme sau contuzii, toţi răniţii fiind pasageri în microbuzul implicat în accident, transmite Mediafax.

Medicul Daniel Nicolae a precizat că cinci dintre răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, alţi patru răniţi au fost duşi cu ambulanţele la Spitalul municipal Câmpina, iar una dintre victime a fost transportată la un spital din Braşov.

Niciunul dintre răniţi nu a suferit traume incompatibile cu viaţa, a afirmat medicul Daniel Nicolae.

Alte cinci persoane au primit îngrijiri medicale la locul accidentului, însă acestea nu au fost transportate la spital.

La locul accidentului au intervenit nouă autospeciale de la Serviciul de Ambulanţă Prahova. Acestora li s-au adăugat două autospeciale SMURD din cadrul ISU Prahova şi trei ambulanţe de la Braşov, care era în trecere şi au oprit pentru a acorda asistenţă medicală răniţilor.

Citeşte şi:

Accident grav în Prahova: Un microbuz s-a ciocnit cu o maşină, doi oameni au murit UPDATE

Două persoane aflate în autoturismul implicat în accidentul petrecut pe DN1, în dreptul localităţii prahovene Nistoreşti, care a intrat într-un microbuz în care se aflau 16 pasageri, şi-au pierdut viaţa, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, Daniel Radu.

Din primele date a reieşit că accidentul s-a petrecut după ce autoturismul ar fi derapat, în condiţiile în care în zonă plouă şi se scurge apă de pe versanţi, apoi a intrat pe contrasens şi a lovit microbuzul de transport persoane care se îndrepta dinspre Ploieşti spre Braşov.

În zona unde a avut loc accidentul, limita de viteză este de 70 de kilometri la oră, însă se pare că şoferul autoturismului avea viteză mai mare.

Şi în prezent, sensul de mers Ploieşti - Braşov al DN 1 este blocat în zona localităţii prahovene Nistoreşti, unde s-a produs accidentul, astfel că circulaţia se desfăşoară pe sensul de mers rămas liber.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite