Weekend însângerat pe şoselele din Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victimele accidentelor de circulaţie au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti
Victimele accidentelor de circulaţie au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti

Cele mai grave evenimente rutiere din acest weekend, din Prahova, au avut loc, pe drumurile naţionale.

Mai multe evenimente rutiere deosebit de grave au avut loc la sfârşit de săptămână pe şoselele din Prahova,  din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi a neatenţiei la volan a conducătorilor auto.

Cele mai multe accidente de circulaţie, soldate cu morţi şi răniţi grav, au avut loc vineri şi sâmbătă. Unul dintre ele s-a petrecut într-o zonă „a morţii", pe DN1B, în localitatea Bucov. Un şofer care se deplasa pe sensul de mers Ploiești-Buzău a întors pe linia continuă, fără să se asigure,  acroşând un autoturism care se deplasa regulamentar. Trei persoane au fost grav rănite.Un alt accident spectaculos a avut loc pe DN1A. Din cauza poleiului, un microbuz care transporta 6 pasageri s-a răsturnat în dreptul localităţii Boldeşti Scaieni. Doi pasageri au fost transportaţi la spital. Tot vineri, un bărbat de 40 de ani, din Ploieşti, a fost lovit în plin pe Bulevardul Republicii, în timp ce traversa o trecere de pietroni, iar o femeie de 60 de ani, din Breaza, şi-a pierdut viaţa după ce a fost spulberată de o maşină, tot pe zebră.

Sâmbătă, un grav accident de circulaţie a avut loc în centrul Ploieştiului, pe Bulevardul Republicii, în faţa Cinematografului Premiera. În accident au fost implicate trei autoturisme. Doi oameni au ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite