Weekend de relaxare şi cumpărături la târguri şi festivaluri în Prahova. Sâmbătă, concert Connect-R

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fie că veţi rămâne în Ploieşti sau veţi merge pe Valea Prahovei în acest weekend, aveţi de unde alege pentru a vă relaxa la festivalurile şi târgurile care se ţin în acest sfârşit de săptămână.

La Ploieşti, în perioada 1-3 aprilie, se ţine „Festivalul Primăverii", organizat la Hipodrom, într-un spaţiu vast, care permite prezenţa unui număr mare de meşteşugari din toaţă ţara, producători veniţi cu bunătăţi de Paşte, dar şi comercianţi care vor deschide sezonul de primăvară cu grătare şi corturi în aer liber. Cei mici sunt aşteptaţi cu numeroase surprize, iar cursele cu ponei şi lecţiile de echitaţie sunt doar câteva dintre ele.

Serile festivalului sunt dedicate concertelor, iar nume mari vor veni la Ploieşti să încânte spectatori cu gusturi variate. „Vineri seară îi aşteptăm pe DJ Rynno şi Sylvia, sâmbătă Fuego şi Connect-R, iar duminică Maria Văduva şi DJ Alexis", ne-a spus Melania Popescu, organizator al evenimentului.

Bunătăţi la Sinaia

La Sinaia, tot în perioada 1-3 aprilie, se va ţine „Târgul cu bunătăţi", organizat în parcul Dimitrie Ghica. Zacuscă de ghebe, pastramă, brânză cu ardei gras şi langoşi ungureşti sunt doar câteva dintre delicioasele preparate tradiţionale pregătite pentru vizitatori de producătorii veniţi din toată ţara la Sinaia. „Turiştii îşi vor putea cumpăra genţi din piele, realizate de meşteri populari, dar stilizate şi adaptate vremurilor noastre, ii de la Breaza sau ouă încondeiate  şi pictate pe lemn", ne-au organizatorii târgului. Peste 35 de producători cu alimente bio şi recunoscuţi meşteri populari sunt aşteptaţi să participe în cele trei zile ale târgului de pe Valea Prahovei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite