Weekend cu mult soare. Temperaturile ajung la 28 de grade Celsius

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri o să fie cald în mai toată ţara.  Cele mai mici valori vor fi de 23-24 de grade în zona Transilvaniei, în timp ce în sud-vest mercurul aproape că va cocheta cu vârfuri termice de 29-30 de grade spre Turnu Severin şi Timişoara, informează realitatea.net.

Soarele nu se împiedică de nori şi doar după amiază pe la munte e posibil să cadă câte o ploaie cu descărcări electrice şi vânt. Bucureştenii trec obligatoriu la sandale. Dar nu strică şi o umbrelă pe înserat când ar putea să dea şi câte o ploaie de vară. Până atunci însă, maxima va atinge 28 de grade.

Potrivit realitatea.net, weekendul începe cu vreme la fel de caldă, dar cu averse de ploaie în partea a doua a zilei. Fenomenele electrice şi vântul sunt şi ele parte din peisajul meteo al zilei de sâmbătă, dar temperaturile pornesc de la 24 de grade pe litoral, unde deja e vreme de plajă - cu măsură însă, pentru că după amiază sunt aşteptate ceva ploi. Temperaturile vor ajunge până la 27-28 de grade valori frecvente mai ales în sudul şi vestul ţării.

Dacă nu plecaţi din Capitală spre mare sau munte, e bine să ştiţi că nici în Bucureşti vremea nu vă dezamăgeşte sâmbătă. Soarele va fi nestingherit, vântul abia dacă se va simţi iar norii nu vor împiedica temperatura să atingă 27 de grade.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite