„Vocea României“ se va auzi într-un ring de box din Polonia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Voce“ are un cuvânt important de spus în boxul mondial Foto: I.P. Chiriţă
„Voce“ are un cuvânt important de spus în boxul mondial Foto: I.P. Chiriţă

Campionul de box ploieştean Iulian Ilie va boxa, la mijlocul lunii viitoare, pentru poziţia de challenger la titlul mondial IBF la categoria grea. Lupta cu Pawel Kolodziej se va duce în oraşul natal al pugilistului polonez

Pugilistul ploieştean Iulian Ilie, „Voce“ pentru prieteni, va lupta pe 17 martie în staţiunea Krymica Gorska, din Polonia, contra lui Pawel Kolodziej, într-un meci care va stabili challenger-ul la titlul mondial IBF la categoria grea, informează observatorulph.ro. Ilie a câştigat în 2010 titlul IBF Internaţional, iar în 2011 titlul IBF Intercontinental, iar acum se antrenează la Ploieşti, alături de Titi Tudor, pentru provocarea supremă.

CITIŢI ŞI:

Iulian Ilie, o „Voce“ care dă bine cu pumnul

,,Este şansa mea, nu mai contează unde boxez. Îmi doresc să fac pasul decisiv spre lumea bună a profesioniştilor, vreau să arăt că sunt pregătit să lupt pentru asta oriunde,'' a declarat ploieşteanul, citat de Observatorul Prahovean. De altfel, la meciul din 17 martie, maestrul Titi Tudor îl va asista pe boxerul ploieştean.
La 33 de ani, Ilie are 18 victorii, 4 înfrângeri, 2 meciuri egale, 5 KO, în vreme ce polonezul de 31 de ani este neînvins în cariera de profesionist (29 victorii, 17 KO) şi se află în topul principalelor versiuni ( 6-IBF, 8-WBC, 3-WBA, 9-WBO), mai notează sursa citată.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite