Viol în grup la o stână din zona Valea Doftanei. Un cioban a fost supus la perversiuni sexuale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cioban din comuna Șotrile fost bătut, legat și violat de către colegii săi, oieri. Întâmplarea nefericită a avut loc la o stână din zona Valea Doftanei.

Bogdan Florin Simion,  în vârstă de 28 de ani, a reclamat la poliţia din Valea Doftanei că a fost supus la perversiuni sexuale. Principalii suspecţi sunt doi colegi, tot ciobani, dintre care unul minor, de la stâna amenajată pe Muntele Pâraie, din Valea Doftanei.

Totul a pornit de la consumul de excesiv de băutură al celor trei. Petru Alexandru Covrig în vârstă de 19 ani și Samuel Chircă în vârstă de 15 ani s-au încins de la băutură și au tăbărât pe colegul mai vârstnic, l-au bătut, după care l-au legat de mâini cu un lanț și l-au violat anal și oral.

Polițiștii i-au reținut a doua zi, în urma sesizării, pe cei doi agresori, Petru Covrig a primit mandat de arestare pentru 29 de zile, iar Samuel Chircă în vârstă de 15 ani fost internat la Spitalul Voila pentru efectuarea unui control medical psihiatric care să dovedească dacă a avut  discernământ.

Cei doi tineri sunt acuzați pentru trei infracțiuni grave, lovire, lipsire de libertate și viol iar cel mai mare riscă riscă aproape 18 ani de pușcărie, în timp ce complicele de 15 ani, având în vedere că este minor, ar putea executa jumătate din pedeapsă" a declarat inspector Daniel Radu, purtător de cuvânt în cadrul IJP Prahova.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite