Vinerea “neagră” pe şoselele din Ploieşti. Neatenţia la volan a cauzat trei accidente grave soldate cu nouă răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane au fost rănite, în această după-amiază,  într-un accident rutier care a avut loc pe DN 72, la baza podului, la intrarea în Ploieşti dinspre Târgovişte.

În urma producerii evenimetului rutier  pe DN72, traficul  la intrarea în Ploieşti dinspre Târgovişte se desfăşoară în continuare cu restricţii, pe o singură bandă.Două persoane care se aflau în maşinile avariate  au avut nevoie de îngrijiri medicale,  fiind transportate la spital, iar pentru o a treia a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de la Descarcerare.

În acelaşi timp, în jurul orei 14.30, aproape de intrarea în Cartierul Mitică Apostol a avut loc un alt eveniment rutier, soldat cu rănirea uşoară a doi pasageri.

Un grav accident de circulaţie s-a produs în dimineaţa acestei zile, în jurul orei 9.00,  în plin centrul Ploieştiului, în vecinătatea Oficiului Poştal nr.1. Patru femei cu vârste între 27 şi 60 de ani au ajuns în stare gravă la spital, după ce au fost lovite pe trotuar de un autoturism marca Skoda Octavia. La volanul maşinii implicate în accident se afla un adolescent de 16 ani, fără permis de conducere.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite