Ploieşti: “Van Gogh. Viaţa şi opera” a fost la mare căutare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: “Van Gogh. Viaţa şi opera” a fost la mare căutare
Ploieşti: “Van Gogh. Viaţa şi opera” a fost la mare căutare

Ziarul "Adevărul" însoţit de albumul „Van Gogh. Viaţa şi opera“ s-a vândut ca pâinea caldă, astăzi, la chioşcurile de ziare din Ploieşti.

Ploieştenii s-au înghesuit încă de la primele ore ale dimineţii la chioşcurile de ziare să-şi procure albumul Albumul „Van Gogh. Viaţa şi opera“, care s-a distribuit astăzi împreună cu ziarul „Adevărul“, la preţul de numai 12,99 de lei.

“Am vorbit din timp cu chioşcarul să-mi oprească o carte. Şi aşa tot m-am trezit la ora 6 dimineaţa şi la şi jumătate am fost s¬ă-mi ridic albumul cu pictori de la Adevărul, ca să fiu sigură că îl prind. Sunt foarte încântată de cum arată. Eşte ceva de calitate”, a spus Domnica Tomcea, o tânără de 30 de ani din Ploieşti.

“Eu am cumpărat albumul cu Van Gogh pentru copiii mei. Chiar dacă acum sunt mici, sunt convinsă că peste nişte ani le va fi de folos. Şi aşa sunt foarte talentaţi la pictură şi la desen. Totuşi cred că ar trebui să aducă mai multe albume la chioşcuri ca să ajungă pentru toată lumea” consideră Violeta Miu, o altă ploieşteancă.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite