Vezi care sunt câștigătorii Concursului Național de Proză Scurtă „I.L. Caragiale” din Ploiești!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Ploiești se desfășoară cea de-a IX-a ediție a Festivalului Național „I.L. Caragiale", proiect susținut în vederea promovării liceenilor și studenților talentați din România. Două concursuri, de proză scurtă și un altul de teatru liceal, au strâns candidați din toată țara.

Juriul Concursului Național de Proză Scurtă „I.L.Caragiale"  a stabilit deja câștigătorii actualei ediții la această secțiune, după cum urmează:

Marele Premiu - Mihaela Nemeș - C.N „Frații Buzești" Craiova

Premiul I - Ligia Mircescu, Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu" Cluj -  Napoca

Premiul II - Mădălina Anton, C.T. „Toma Socolescu" Ploiesti

Premiul III (ex-aequo) - Raluca Georgiana Tănăsoiu, C.N. „I.L. Caragiale" Ploiești și Horia Benga, C.N. „Andrei Șaguna" Brașov

Mențiune I - Ioana Oprescu, Liceul de Artă „Carmen Sylva" Ploiești

Mențiune II - Ioana Roxana Nicolae, C.N. „I.L.Caragiale"

Mențiune III - Sabina Petruța Popescu, Liceul de Artă „Carmen Sylva" Ploiești

Pentru finala Concursului Național de Teatru Liceal „I.L. Caragiale" s-au calificat următoarele trupe: „Sertissage" a Colegiului Național „Aurel Vlaicu" București, „Replici" a Casei de Cultură Plopeni, „Maggio Agossto" a Colegiului Economic „Virgil Madgearu" Ploiești, „1 Mai bun ca altul" a Grupului Școlar „1 Mai" Ploiesti și eleva Coarfă Alexandra din cadrul Grupului Școlar „Industrie Ușoara" Ploiești.

Finala Concursului Național de Teatru Liceal „I.L. Caragiale" cât și festivitatea de premiere a celor două concursuri vor avea loc în data de 26 mai 2012, la Cercul Militar Ploiești.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite