Vânzător acuzat de furt după ce a ascuns portofelul uitat de un client

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Adevărul
Foto Adevărul

Un vânzător de la tarabele de pe DN 1, din Azuga, are dosar penalș și este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt, după ce a găsit şi ascuns un portofel uitat în magazin de unul dintre clienţi.

Poliţia oraşului Azuga a fost sesizată duminică despre faptul că un bărbat a uitat portofelul în care avea 3.000 euro şi 300 lei, la unul dintre chioşcurile de artizanat din zona D.N. 1, iar când s-a întors pentru a-l recupera, vânzătorul nu a dorit să i-l înapoieze şi a negat că l-ar fi găsit.

La faţa locului s-a deplasat o echipă de Poliție care a constatat că reclamantul a uitat portofelul în incinta chioşcului respectiv, iar când s-a întors să-l recupereze nu l-a mai găsit, vânzătorul negând că l-ar fi găsit.

Pe timpul cercetărilor, poliţiştii au găsit portofelul în cauză, într-un sac în care se aflau depozitate produse textile, iar din interiorul acestuia nu lipsea nimic

Vânzătorul a recunoscut fapta, declarând că a găsit portofelul lângă un raft cu produse şi l-a ascuns în sacul în care a fost găsit.

În consecinţă, acestuia i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite