Valentin Dinu a renunţat definitiv la spălătorie pentru muzică. Va urma cursuri de canto cu Crina Mardare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ploieşteanul, câştigătorul locului trei al concursului „Românii au talent", a primit numeroase oferte din partea cluburilor şi a instituţiilor publice prahovene.

După concurs, am primit multe oferte de a participa la petreceri publice şi private din Ploieşti. Am fost invitat să cânt şi la sărbătoarea oraşului, «Zilele Ploieştiului» şi am acceptat cu mare plăcere", ne-a declarat Valentin Dinu.

Deocamdată, tânărul face repetiţii acasă, dar speră ca, în curând, să se pregătească într-un studio muzical. De la începutul acestui luni, ploieşteanul a hotărât să renunţe la locul său de muncă de la spălătorie.

Gata, nu mă mai duc. Acum o să mă ocup de cariera mea muzicală. Am primit şi mai multe oferte de impresariat după concurs şi urmează să iau o hotărâre în acest sens. Până atunci, particip la o serie de evenimente publice şi private care îmi asigură o situaţie financiară suficientă pentru a-mi întreţine familia. În perioada următoare, o să urmez şi cursuri de canto cu profesoara Crina Mardare", a mai spus Valentin Dinu.

Diseară, ploieşteanul va cânta piesa „Ochii tăi", în duet cu membrii trupei Holograf.  „Nu mă aşteptam în viaţa mea să ajung să cânt cu băieţii de la Holograf. Am mari emoţii. Am fost la repetiţii şi totul a decurs bine", ne-a zis încântat tânărul.

Tânărul a împlinit 22 de ani în luna martie, este căsătorit şi are un copil de doi ani şi patru luni. Valentin Dinu s-a născut într-o familie de muzicieni. Mama sa a urmat Liceul de Muzică, iar tatăl său cântă la chitară şi vocal în diverse localuri.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite