Ploieşteanul Valentin Dinu, „votat“ de copilul din burta Andrei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iarina Pascu, fiica actorului Ioan Gyuri Pascu, va concura în ediţia din această seară a emisiunii „Românii au talent", de la Pro TV. Iarina va cânta o piesă alături de grupul Romanian Gospel Singers.

Citiţi şi: Tatiana Ilescu a reușit să impresioneze juriul show-ului „Românii au talent"

În cea de-a cincea ediţie a show-ului, telespectatorii vor mai putea urmări dansuri spectaculoase, jonglerii, numere de magie şi demonstraţii de forţă.La ediţia de săptămâna trecută, Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu au rămas impresionaţi de Valentin Dinu, un ploieştean care lucrează la o spălătorie de maşini şi care visează să ajungă cântăreţ.

„A simţit talentul"

Momentul în care Andra îi spune lui Andi Moisescu că, din cauza emoţiei, a simţit mişcând copilul din pântece  Foto: pro tv

image

Tânărul, care a împlinit ieri 22 de ani, a cucerit juriul cu vocea sa şi cu piesa „Cât de frumoasă eşti", a lui Mihai Trăistariu. Andra a fost extrem de emoţionată şi a transmis acest lucru şi bebeluşului ei. „A mişcat", a spus Andra impresionată de talentul lui Valentin. „Păi a simţit ime­diat talentul", a confirmat Andi Moisescu. Valentin Dinu s-a născut într-o familie de muzicieni. Mama sa a urmat Liceul de Muzică din Ploieşti, iar tatăl său cânta la chitară şi vocal în localuri din toată ţara. Valentin a început să cânte piese din repertoriul lui Michael Jackson de la nouă ani.

„Tata mi-a fost profesor şi m-a învăţat cum să-mi folosesc vocea şi cum să respir. Câteodată, mă mai lua cu el pe la Sinaia sau pe litoral şi mă punea să cânt la microfon", spune tânărul. După ce a terminat zece clase, el a fost nevoit să renunţe la şcoală, pentru a-şi ajuta familia. S-a angajat la un depozit de materiale, unde a lucrat doi ani. La 19 ani s-a căsătorit, iar acum are un băiat de doi ani şi două luni.

„Am urmat cursurile de canto ale Şcolii Populare de Artă, acum doi ani, dar pentru că nu puteam să trăiesc din cântat, m-am angajat la o spălătorie. Chiar dacă îmi este greu, nu regret nicio clipă că m-am căsătorit la o vârstă fragedă", mai spune talentatul tânăr. Valentin doreşte să-şi reia studiile, să termine liceul şi să urmeze o carieră în domeniul muzical.

De la folclor, la Kings of Leon

Un alt tânăr care a făcut spectacol la ediţia trecută a show-ului „Românii au talent" şi care a impresionat juriul şi publicul cu vocea sa este Marian Vasilescu (foto), din Drobeta Turnu-Severin. El a interpretat melodia „Use Somebody", a trupei Kings of ­Leon. Marian (19 ani) nu şi-a cunoscut niciodată părinţii biologici, un arab şi o bănăţeancă, fiind adoptat când era foarte mic. Până acum doi ani, Marian a fost un obişnuit al festivalurilor de folclor şi a câştigat premii la diverse concursuri şi festivaluri.

Din 2009 a început să cânte şi muzică uşoară. „Având în vedere că am reuşit să mă perfecţionez vocal în muzica populară, în urmă cu doi ani ­m-am hotărât să încerc şi muzică uşoară. Cânt şi la pian, care a fost a doua dragoste, după vocal", mărturiseşte Marian. „Nu sunt împotriva niciunui gen de muzică, nici măcar al manelelor. Dacă-mi place o melodie, pur şi simplu o ascult. Ascult populară, uşoară, pop, dance şi chiar balade rock", mai spune tânărul.

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite