Valentin Dinu, finalistul de la „Românii au talent“ a divorțat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentin Dinu. Foto ProTv
Valentin Dinu. Foto ProTv

Perioada ce a urmat dupa show-ul „Românii au talent" i-a adus ploieșteanului Valentin Dinu, pe lângă succesul în cariera muzicală și o ruptură pe plan sentimental.

Artistul și soția sa au divorțat în urma unor neînțelegeri, titrează mediapromusic.ro. Valentin specifică foarte clar că hotărârea au luat-o înainte ca acesta să participe la emisiunea care i-a schimbat viața, așa că succesul și notorietatea artistului nu a reprezentat motivul separării lor.

„Ruptura în fosta mea căsnicie a avut loc înainte de "Românii au talent".
Am hotărât să divorțăm de comun acord pentru că nu ne mai înțelegeam, însă motivele pentru care ne-am separat, prefer să nu le fac publice și să rămână doar între noi" a declarat Valentin Dinu pentru sursa citată.

Întrebat fiind în grija cui a rămas băiețelul lui și al fostei soții, artistul a răspuns: „Băiețelul locuiește cu mama lui și cu actualui ei soț. Nu am stabilit un program strict de de vizite pentru că am rămas în relații foarte bune și îl pot vedea oricând. Îmi petrec mult timp cu el și fac tot posibilul ca băiețelul meu să nu-mi simtă niciodată lipsa".

În prezent, Valentin Dinu își împarte timpul între concerte, înregistrări și emisiuni tv, unde artistul merge pentru a-și promova cel mai nou single "Sunt OK".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite