Vacanţe ieftine la tratament în staţiunile prahovene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până pe 15 mai, prahovenii îşi pot rezerva bilete la preţuri reduse în diferite staţiuni balneare din ţară. Un bilet costă între 270 şi 750 de lei/persoană.

În cadrul programelor din extrasezon "Decada balneară" şi "O săptămână de refacere", sunt înscrise 13 staţiuni balneare din toată ţara. Din Prahova, fac parte staţiunile Sinaia şi Slănic. În cadrul programului "Decada Balneară", un bilet la un hotel de două stele din cele două staţiuni prahovene costă 650 de lei/persoană, iar la un hotel de trei stele la Complex Slănic 750 de lei/persoană.

Pachetul de servicii cuprinde zece zile în staţiune, pensiune completă pe durata sejurului, tratament minimum şapte zile şi câte două proceduri pe zi, plus o consultaţie în prima zi a vacanţei. Preţuri mai ieftine sunt pentru pachetele oferite în cadrul programului "O săptămână de refacere". La Hotel Cristal&Stadion, un sejur costă 270 lei de persoană. Pachetul cuprinde şase nopţi de cazare cu mic dejun inclus şi tratament constând în două proceduri pe zi, pe bază de recomandare medicală. Baza de tratament oferă următorul pachet de servicii medicale de recuperare: puncţie şi infiltraţie intraarticulară, magnetoterapie, infiltraţii în structuri ale ţesutului moale, curenţi interferenţiali, solux, băi galvanice, hidrokinetoterapie parţială, masaj şi reflexoterapie. Camerele sunt dotate cu TV cablu, frigider, baie cu duş, uscător de păr şi ventilaţie.

„În prezent, mai avem locuri la toate unităţile de cazare din Prahova, depinde de perioada în care vrea să meargă fiecare", ne-a declarat  Anda Baciu, secretar general al Asociaţiei de Promovare a Turismului Prahova. În momentul în care vor să facă rezervarea, turiştii trebuie să aibă asupra lor talonul de pensie sau adeverinţa de plată la zi a contribuţiilor pentru asigurările  medicale şi trimitere de la medic.

Unde puteţi merge în ţară

În cadrul programelor naţionale mai participă staţiunile Amara, Băile Herculane, Băile Olăneşti, Băile Tuşnad, Călimăneşti Căciulata, Covasna, Lacul Sărat, Moneasa, Praid, Pucioasa şi Sovata. Un sejur de şase nopţi cu mic dejun într-una dintre staţiunile menţionate costă 330 de lei/persoană. Ofertele sunt valabile în limita locurilor disponibile.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite