Vacanţa de iarnă în taberele de pe Valea Prahovei, o alternativă mai ieftină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În timpul sejurului, se vor face drumeţii în Masivul Bucegi şi plimbări cu telecabina
În timpul sejurului, se vor face drumeţii în Masivul Bucegi şi plimbări cu telecabina

Direcţia de Tineret Prahova pune la dispoziţia copiilor şi tinerilor 150 de locuri în vilele din staţiunile de pe Valea Prahovei. Preţurile pornesc de la 200 de lei pe sejur de persoană.

„Oamenii au rămas cu o idee preconcepută despre tabere. Cazarea este asigurată în vile complet renovate, cu sistem de încălzire centrală, grupuri sanitare moderne şi camere cu toate dotările necesare pentr un confort sporit", ne-a declarat Ciprian Oprica, directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Prahova.

Vacanţa în taberele prahovene este împărţită în trei serii: 22 decembrie - 28 decembrie, 29 decembrie - 02 ianuarie şi 31 ianuarie - 6 februarie. Pentru tabăra de Crăciun şi cea din vacanţa intersemestrială, din februarie 2011, pachetul de servicii oferit va fi compus din şase nopţi de cazare cu pensiune completă la un preţ de 354 de lei de persoană, la una dintre vilele situate în Sinaia şi Buşteni.  

Cei interesaţi să petreacă Revelionul la Vila „Şoimul" din Buşteni beneficiază de un pachet de servicii la 520 de lei de persoană. Acesta cu prinde patru nopţi de cazare, cină pe 29 decembrie, pensiune completă pe 30 decembrie, mic dejun şi masă festivă de Revelion, cină festivă în prima a noului an şi mic dejun pe 2 ianuarie, ultima zi a sejurului.

Petrecerea nopţii dintre ani la Vila „Crişul" din Buşteni costă 260 lei de persoană, la „Casa Elevilor" din Sinaia - 280 de lei, iar la vila „Brădet" din Cheia - 200 de lei. Tarifele includ patru nopţi de cazare. În timpul sejurului, vor fi vizitate obiectivele turistice din staţiunile Sinaia, Buşteni şi Cheia, şi se vor face drumeţii în Masivul Bucegi cu plimbări pe trasee marcate sau transport pe cablu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite