VIP-uri la Sinaia, la Campionatul Național de Viteză în Coastă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cai putere, spectacol, adrenalină și multe VIP-uri în acest weekend, la Sinaia, la Campionatul Național de Viteză în Coastă.

Mai multe VIP-uri, printre care fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, președintele PSD Victor Ponta și primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea, vor fi în acest weekend, în stațiune, pentru a participa la „Trofeul Sinaia Forever". Cele două etape ale Campionatului Național de Viteză în Coastă, programate în zilele de 22-24 iulie, aliniază la start și 76 de piloți profesioniști, printre care și Vali Porcișteanu, ca deschizător de cursă. Tăriceanu, aflat la a doua participare, va concura pe o mașină Lancia Fulvia HF, iar primarul Vlad Oprea pe un autoturism Dacia Logan.

Pasionații de automobile pot urmări mașinile pe tot traseul celei de a treia ediţii a Trofeului „Sinaia Forever". Acesta are o lungime de 3 kilometri, diferenţa de nivel de la start la sosire fiind de 163 metri.

Restricții de circulație

Potrivit organizatorilor, startul se va în fața Cazinoului, iar sosirea este în fața Telegondolei din Sinaia. Traseul se desfășoară pe străzile Mănăstirii, Furnica, Calea Codrului, Drumul Nou al Cotei 1400.  Concursul va impune, astfel, și câteva restricții de circulație pe Bulevardul Carol I: vineri 22 iulie 2011, între orele 16.00 - 21.00;  sâmbătă, 23 iulie 2011, ora 15.00, până duminică, 24 iulie 2010, ora 8.00, iar duminică, 24 iulie 2011, între orele 16.00 - 21.00.  „Le mulțumesc sinăienilor și turiștilor pentru înţelegere şi îi rog să respecte măsurile de securitate care au fost luate pentru siguranţa tuturor participanţilor la eveniment ", a spus Vlad Oprea, primarul din Sinaia.

La această ediție a trofeului îi va fi conferit titlul de cetățean de onoare și venerabilului pilot Marin Dumitrescu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite