VIDEO Trei hoţi din Prahova au vrut să fure clopotul unei biserici, dar au trezit tot satul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei hoţi fără frică de Dumnezeu au încercat să fure clopotul bisericii din comuna prahoveană Gherghiţa chiar în Săptămâna Mare.

Planurile au fost dejucate de lipsa lor de imaginaţie pentru că zgomotul infernal pe care l-au provocat în timp ce încercau să sustragă cloptul i-a dat de gol şi a pus pe jar sătenii şi poliţia din localitate.

Azi-noapte, Andrei Trupoiu, un tânăr de 21 de ani şi Daniel Rădoi, un minor de 16 ani, ambii din Urlaţi s-au întâlnit la un magazin din oraş şi au pus la cale un plan prin care să facă rost de bani. Cum nu aveau chef de muncă, singura soluţie a fost, din start, furtul. L-au cooptat şi pe prietenul lor, Alexandru Bucur, s-au urcat în maşina acestuia şi s-au oprit la Gherghiţa, unde au pus ochii pe clopotul bisericii din localitate. În timp ce trăgeau de funii, clopotul a picat pe jos, iar hoţii au tras o sperietură soră cu moartea.

Zgomotul produs în timp ce încercau să fure obiectul a alarmat toată lumea şi poliţiştii, care au pus mâna pe doi dintre hoţi. Al treilea a scăpat pentru puţin timp, fiind capturat luni dimineaţă. Pe numele acestora au fost emise mandate de arestare preventivă, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Vedeţi în filmul de mai jos păţania hoţilor

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite