VIDEO Patru prahoveni, prinși în flagrant în timp ce furau motorină dintr-un camion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto captură Poliția Română
Foto captură Poliția Română

Pentru patru bărbaţi din comuna Gorgota, noaptea nu a fost un sfetnic bun. Aceștia au fost prinşi în flagrant în timp ce sustrăgeau combustibil din rezervorul unui autocamion parcat pe marginea drumului. Hoții riscă închisoarea.

Bărbații forţaseră buşonul rezervorului unui autocamion parcat pe marginea unui drum din satul Fânari, pentru a sustrage combustibil.

Oamenii legii i-au surprins în flagrant pe suspecţi. Aceștia scoseseră deja aproximativ 50 de litri de combustibil, pe care îl depozitaseră în portbagajul unui autoturism înmatriculat în alt stat, mașină pe care o foloseau la furat.

La vederea poliţiştilor, doi dintre suspecţi au reuşit să fugă, însă au fost identificaţi, în acest moment fiind efectuate demersuri pentru depistarea lor.

Cei doi bărbaţi prinşi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestora, ei fiind suspectaţi de comiterea mai multor infracţiuni similare, fapte comise în aceeaşi zonă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite