VIDEO Arme, bibelouri și un crocodil împăiat, găsite la percheziții în Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto captură video Poliția Prahova
Foto captură video Poliția Prahova

Doi tineri din comuna Ariceştii Rahtivani au fost arestaţi preventiv, după ce la domiciliile lor a fost găsită o armă şi mai multe bunuri provenite din săvârşirea de infracţiuni. Printre ele, câteva pături, bibelouri și un crocodil împăiat.

Percheziţiile, trei în total, s-au desfășurat miecuri la domiciliile mai multor suspecți din Ariceștii Rahtivani, unde au fost găsite mai multe bunuri provenite din săvârşirea de infracţiuni care fac obiectul mai multor dosare penale cu A.N., precum şi o armă neletală.

Arma era deţinută la domiciliu de către unul dintre suspecţi şi a fost folosită de aceştia în ziua de 16 iulie, împotriva unui minor în vârstă de 17 ani care se deplasa pe stradă, pentru a-l determina să le dea un pachet de ţigări.

La domiciliile suspecţilor au fost găsite și mai multe bunuri susceptibile a proveni din comiterea de infracţiuni care fac obiectul unor cercetări efectuate de Secţia de Poliţie Rurală nr. 7 Cocorăştii Colţ (obiecte artizanale, bibelouri, pături,etc). Inclusiv un crocodil împăiat se găsea printre bunurile furate și găsite de polițiști!

Doi dintre suspecţi, respectiv M. Cristian, de 21 de ani şi L. Cătălin, de 19 ani, ambii din comuna Ariceştii Rahtivani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la tâlhărie şi furt calificat.

Joi, ei au fost prezentaţi instanţei de judecată, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite