VIDEO Un fotbalist de la Astra a dat autogolul anului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul portughez Bruno Miguel, de la Astra Ploieşti, a redefinit toate noţiunile despre penibil în fotbal, cu un şut puternic spre propria poartă, în timpul meciului disputat sâmbătă la Braşov. În urma autogolului, fotbalistul a fost exclus din lot

Portughezul a trimis cu sete spre propriiloe buturi, la un atac rapid al braşovenilor. Şutul expediat iniţial de atacantul gazdelor a fost respins de portarul Silviu Lung, care a încercat să prindă balonul în doi timpi. Colegul său din linia de apărare a ajuns la minge înaintea portarului şi practic i-a furat-o din braţe, fără ca vreun adversar să fie măcar la câţiva metri apropiere, spre bucuria lui Marius Şumudică. De altfel, actualul antrenor al Braşovului este şi cel care l-a propus pe Bruno Miguel la Astra, încă din vară. Aşa că Şumi poate fi foarte mândru de autogolul reuşit de protejatul său.

În urma acestui incident, conducerea clubului ploieştean a decis să-l excludă din lot pe portughez. De asemenea, Miranda şi N'Doye, eliminaţi la Braşov, vor fi amendaţi, iar clubul a anunţat măsuri şi împotriva staff-ului tehnic.„Înfrângerea și îndeosebi evoluția echipei Astra în meciul de la Brașov provoacă dezamăgire, mai ales că au venit pe fondul unor rezultate nesatisfăcătoare pe teren propriu - începând cu eliminarea din Cupa României. Ceea ce a determinat luarea unor măsuri imediat după acest 0-2, din etapa a 16-a. Astfel, prestația lui Moreira De Sousa , care a culminat cu autogolul de cascadorii râsului, a nemulțumit profund conducerea administrativă a FC Astra, ducând la scoaterea din lot și încadrarea portughezului la echipe din eșaloanele inferioare. Totodată, urmează a li se comunica sancțiunile pecuniare celor doi jucători, Miranda și N'Doye, care au primit cartonașe roșii. Nemulțumile există și față de conducerea tehnică, în condițiile în care s-a constatat o indisciplină totală de joc. Conducerea clubului va analiza situația actuală a echipei, în zilele următoare“, se arată pe site-ul oficial al clubului Astra Ploieşti.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite