Update: Un puşti de 18 ani a devenit “peşte” pentru colegele lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe eleve de liceu din Prahova, cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, au întreţinut relaţii sexuale cu zeci de bărbaţi după ce au fost şantajate de un elev.

Acesta le făcea să se îndrăgostească de el, le filma în timp ce întreţinea raporturi sexuale cu ele şi apoi le ameninţa că va posta pe internet înregistrările. Şantajate, fetele erau determinate să întreţină raporturi sexuale contra unor sume de bani, cu diferite persoane.

Liceanul "peşte" avea doi complici, un minor de 17 ani şi un alt bărbat de 42 de ani care îl ajutau să găsească clienţi fetelor. Cei trei îşi împărţeau banii obţinuţi din prostituarea elevelor.

Lucrătorii ploieşteni ai Serviciului de Combatere a Traficului de Persoane şi procurorii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au stabilit că, în perioada octombrie 2009 - martie 2010, prin ameninţări şi violenţe, membrii grupării au recrutat, transportat şi găzduit în vederea exploatării sexuale mai multe minore cu vârste cuprinse între 15 -17 ani.

În arest

Toate fetele sunt eleve la diferite licee din municipiul Ploieşti şi au fost constrânse să întreţină raporturi sexuale contra cost cu diverşi bărbaţi în diferite imobile din Ploieşti: hoteluri, locuinţele coautorilor şi o cameră a unui cămin de nefamilişti din municipiu. 

"Peştele" şi complicele minor au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, iar pentru bărbatul de 42 de ani s-a luat măsura interdicţiei de a nu părăsi localitatea pentru o perioadă de 30 de zile. Toţi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de minori în vederea exploatării sexuale.

Oamenii legii documentează în prezent întreaga activitate infracţională.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite