Update: Danezu rămâne în arest. Instanţa a respins recursul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Curţii de Apel Ploieşti au respins recursul formulat de avocaţii lui Daniel George Uţă, zis Danezu, de judecare a acestuia în stare de libertate. Sentinţa este definitivă.

Venit în această dimineaţă la Curtea de Apel Ploieşti pentru a cere clemenţa judecătorilor, Daniel Uţă, tânărul acuzat de lovirea unui poliţişt care se zbate acum între viaţă şi moarte, nu a avut câştig de cauză. Judecătorii nu au fost impresionaţi de argumentele avocatului acestuia, Dumitru Popa, că Danezu este "un tânăr relativ liniştit, nu este o persoană rea şi nu reprezintă un pericol pentru ordinea publică".

"S-a respins recursul inculpatului la măsura reţinerii pe 29 de zile luată de Tribunalul Dâmboviţa, iar sentinţa este definitivă şi nu mai poate fi atacată", ne-a declarat Simona Buzoianu, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Ploieşti.

La rândul lui, avocatul inculpatului, Dumitru Popa, ne-a declarat că "este o sentinţă logică şi legală. Nu mă aşteptam la altceva. În perioada următoare o să-mi reconstruiesc apărarea şi voi apela la alte mijloace de atac".

Danezu a fost reţinut pentru lovirea poliţiştului Codruţ Oprea, iar pe 6 septembrie a primit mandat de arestare pentru 29 de zile.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite